четвртак, 05 октобар 2023

„еСтварност“ добила одговор Академије струковних студија „Шумадија“

odgovor po zahtevu za pristup informacijama od javnog znacaja
Примљене

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
08:39 (пре 3 сата)
коме ја

Поштовани господине Тодоровићу,

Достављам Вам одговор Академије струковних студија Шумадија на Ваш захтев за приступ информацијама од јавног значаја, упућен преко проф. др Ивана Мачужића.
Молим Вас да потврдите пријем овог мејла са одговором по Вашем захтеву за приступ информацијама од јавног значаја.

С поштовањем,
Мирослава Прокић, секретар Високе техничке школе струковних студија у Крагујевцу

Факсимил мејла Академије струковних студија «Шумадија» у Крагујевцу, од 2. децембра 2019. године

 

Из Академије струковних студија «Шумадија» у Крагујевцу на мејл Интернет портала «еСтварност» достављени сви тражени одговори и скенирани документ – Захтев за издавање дозволе за рад, у свему у складу са захтевом «Стварности» за добијање информација од јавног значаја, у складу са Законом о слободном приступу информацијама од јавног значаја, од 17. новембра 2019. године.

О достављеном захтеву Издавачке делатности «Стварност», као и о другим темема од значаја за будући статус Високе технолошке школе у Аранђеловцу, на Интернет порталу «еСтварност» објавили смо 17. новембра 2019. године (категорија КУЛТУРА – поткатегорија ОБРАЗОВАЊЕ) текст «Аранђеловачка Виша технолошка припојена новооснованој Академији «Шумадија» у Крагујевцу».

Ево садржаја обавештења – одговора, број: 016/2019, од 29. новембра 2019. године, који је на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. добијен 2. децембра 2019. године:

Loading...

Факсимил обавештења – одговора Академије струковних студија „Шумадија“ у Крагујевцу, по захтеву "Стварности" за приступ информацијама од јавног значаја, број: 016/2019, од 29. новембра 2019. године

 

Академија струковних студија „Шумадија“, у потпуности поступајући у складу са Законом о слободном приступу информацијама од јавног значаја, ефикасно и изузетно пословно, што се и очекује од високошлске установе, доставила је Издавачкој делатности „Стварност“ у Аранђеловцу и скенирани документ - „Захтев за издавање дозволе за рад“, број: 013/2019, од 28. новембра 2019. године, а који је достављен Министарству просвете, науке и технолошког развоја у Београду:

Loading...

Факсимил Захтева за издавање дозволе за рад Академије струковних студија Шумадија у Крагујевцу, број: 013/2019, од 28. новембра 2019. године

 

О свим новим сазнањима, поготово активностима у вези анализе пословања Високе технолошке школе струковних студија у Аранђеловцу, мишљењима стручњака у вези актуелне трансформације, као и докторским, магистарским и дипломским радовима чланова Привременог савета Академије струковних студија Шумадија – обавештаваћемо Вас, поштовани читаоци Интернет портала „еСтварност“, у наредном периоду.

МИСИЈА: Стално указивање на догађаје и личности - значајне за историју и културу народа средишњег дела Шумадије, уз представљање и тумачење садашњих друштвених прилика, а све ради бољег живота у будућности